Вести

Одржан ОО Нови Бечеј

08.11.2019 одржан је састанак ОО Нови Бечеј где се причало о актуелним темама са чланством. Састанак су водили заменици председника ОО, Ранко Јањић и Матија Ковач.

Прослављена слава странке, Света Петка

Дана 27.10.2019. године, у просторијама СНС Нови Бечеј, свечано је прослављена слава странке, Света Петка. Поред председника ОО СНС, Саше Максимовића са сарадницима, на слави су били чланови, симпатизери и коалициони партнери.

Одржан МО Центар

26.10.2019. одржан је састанак МО Центар где се причало о актуелним темама са чланством. Састанку су присуствовали: заменици председника ОО, Ранко Јањић и Матија Ковач.

Одржан МО Карлово

26.10.20198. одржан је састанак МО Карлово где се причало о актуелним темама са чланством. Састанку су присуствовали: заменик председника ОО, Ранко Јањић и председница МО Карлово, Марија Шугић.

Одржан МО Бочар

Синоћ је одржан састанак МО Бочар где се причало о актуелним темама са чланством. Састанку су присуствовали: заменик председника ОО, Ранко Јањић, председница МО Бочар, Љиљана Штрбац, директор Дома здравља др Жарко Ђорђевић са сарадницама, др Јованом Шљапиц и главном сестром, Иваном Јовчић.

Одржан МО Беодра

23.10.2019. одржан је састанак МО Беодра где се причало о актуелним темама са чланством. Састанку су присуствовали: заменик председника ОО, Ранко Јањић и председник МО Беодра, Арсен Пајић.

Откривање плоче на кући Миле (Милице Пивнички) Малруни

Откривена је спомен плоча на кући Милиних предака, где су се у салону ове куће окупљале знаћајне личности за српску историју и културу као што су: Бранислав Нушић, Владимир Толстој, Теодора Боберић Арсеновић, Михајло Пупин, Лаза Костић, Гедеон Дунђерски и наравно др Јован Пивнички.

Мила (Милица Пивнички) Малруни у посети Новом Бечеју

У оквиру четвородневне посете породице Малруни и чувеног генерала Мекензија Републици Србији, општина Нови Бечеј је 23.10.20019. као град домаћин, угостила значајне госте а међу њима је госпођа Мила (Милица Пивнички) Малруни, некадашња прва дама Канаде која је одрасла у Новом Бечеју.

Pages