Саопштења

НЕТАЧНЕ ОПТУЖБЕ ЛИДЕРА ЛСВ НОВИ БЕЧЕЈ

На оптужбе Општинског одбора Лиге социјалдемократа (ЛСВ) у Новом Бечеју и његовог председника, а бившег председника општине Нови Бечеј, Саше Шућуровића, које је данас објавила једна новинска агенција, Општински одбор Српске напредне странке (СНС) у Новом Бечеју, издаје следеће саопштење:

САОПШТЕЊЕ 27.5.2016. ГОДИНЕ

Општински одбор Нови Бечеј Српске напредне странке саопштава да одборници који су подржали Српску напредну странку у формирању власти у општини Нови Бечеј јесу самостални одборници, угледне и стручне личности из општине Нови Бечеј.

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ “АФЕРА ХЕТЕРЛЕНД“

Хeтeрлeнд проjeкат je започео 2011. године као добра идеја, али се под лошом реализацијом Демократске странке и њеног лидера Боjана Паjтића, њиховим неодговорним управљањем, показала као висок профит за приватне џeповe.

САОПШТЕЊЕ ПОВОДОМ ОПТУЖБИ МИЛИВОЈА ВРЕБАЛОВА О ДВОРЦУ ХЕТЕРЛЕНД

Српска напредна странка обећала је грађанима Новог Бечеја да неће прикривати ничије трагове лошег вођења. Ни општине ни покрајине. Интересује нас где је отишао новац који је исплаћен инвеститору за адаптацију дворца Хетерленд у Бочару за радове које није извршио а требао је?

САОПШТЕЊЕ ПОВОДОМ НЕТАЧНИХ ОПТУЖБИ ОО ЛСВ НОВИ БЕЧЕЈ

Поводом нетачних оптужби Саше Шућуровића председника Општинског одбора Лиге социјалдемократа Војводине Нови Бечеј да председник Скупштине општине Мирјан Јакшић члан Српске напредне странке и Комисија за спровођење избора коју је он именовао не спроводе изборе за чланове Савета месне заје

АФЕРА "ХЕТЕРЛЕНД"

-Фонд за капитална улагања АПВ издвојио је више од 156 милиона динара за непостојећу обнову

-Нестао је вредан грађевински материјал са градилишта

-Деца са сметњама у развоју никада нису добила бољи смештај

-Мештани никад нису добили обећаних 50 нових радних места