Вести

Саопштење ОО СНС Нови Бечеј

Молим све људе да се не излажу опасности и не супротстављају варварским, хулиганским групама које су ових дана подстакнуте из најмрачнијих центара моћи, којима не одговара напредак Србије и на најбруталнији начин покушавају да дестабилизују нашу земљу.

Подела промотивног материјала

Активисти и кандидати за одборнике Општинског одбора Српске напредне странке Нови Бечеј су разговарали са својим суграђанима на штанду организованим на пијаци у Новом Бечеју.

Потпредседник Српске напредне странке Миленко Јованов, посетио је Општински одбор СНС Нови Бечеј

Потпредседник Српске напредне странке Миленко Јованов, посетио је Општински одбор СНС Нови Бечеј, са циљем да са присутним члановима странке међу којима су били и председник ОО СНС-а Нови Бечеј, Саша Максимовић, заменици председника ОО СНС Нови Бечеј, Ранко Јањић и Матија Ковач, и други страначки функционери, као и

Акција Општинског одбора Српске напредне странке Нови Бечеј

Активсти Општинског одбора Српске напредне странке Нови Бечеј су током викенда одржали редован штанд на пијаци у Новом Бечеју, на којем су присуствовали функционери и чланови Општинског одбора, и уједно разговарали са грађанима.Ово је прилика да се са грађанима разговара, размене сугестије и савети.

Предата листа Општинској изборној комисији “Александар Вучић – За нашу децу”.

Општински одбор Српске напредне странке у Новом Бечеју, у четвртак 05.03., предао је Општинској изборној комисији листу “Александар Вучић – За нашу децу”. Изборна комисија је констатовала да је уредно предата сва документација.

Одржан МО Ново Село

Месни одбор Ново Село Српске напредне странке Нови Бечеј одржао је редован састанак 27.02.2020., коме су председавали заменици председника ОО, Ранко Јањић и Матија Ковач и председник МО Ново Село, Миленко Гарчев.

Одржан МО Шушањ

Месни одбор Шушањ Српске напредне странке Нови Бечеј одржао је састанак 28.02.2020. који су водили председник Општинског одбора, Саша Максимовић, заменици председника Општинског одбора, Ранко Јањић и Матија Ковач и председник Месног одбора Шушањ, Мирослав Мацура.

Одржан МО Врањево

Месни одбор Врањево Српске напредне странке Нови Бечеј одржао је састанак 28.02.2020. године пред великим бројем чланова, активиста и симпатизера. Састанком је председавао заменик председника Општинског одбора, Ранко Јањић и председник МО Врањево у Новом Бечеју, Владимир Давидовић.

Pages