Вести

Посета породици из Кумана

Општински одбор Српске напредне странке Нови Бечеј свакодневно ради на директној комуникацији са грађанима, саслуша их и покушава да помогне.
Заменик председника ОО СНС Нови Бечеј, Ранко Јањић, посетио је породицу из Кумана и том приликом им уручио поклон пакет испред ОО Нови Бечеј.

Акција МО Ново Село

Активисти Српске напредне странке, ОО СНС Нови Бечеј, МО Ново Село, искористили су леп дан како би залили саднице које су недавно посађене. Акцији су, поред активиста и симпатизера странке, учествовали и Миленко Гарчев, повереник МО Ново Село и Ранко Јањић, заменик председника ОО СНС Нови Бечеј.

Посета становника Ледина у Новом Милошеву и поклон одбојкашка лопта

Општински одбор Српске напредне странке Нови Бечеј свакодневно излази у сусрет и помаже својим суграђанума.
Заменик председника ОО СНС Нови Бечеј, Ранко Јањић, посетио је становнике Ледина у Новом Милошеву и поклонио им одбојкашку лопту.

Посета баки из Новог Милошева

Општински одбор Српске напредне странке Нови Бечеј свакодневно ради на директној комуникацији са грађанима, како би саслушао и помогао при решавању проблема.
Заменик председника ОО СНС Нови Бечеј, Ранко Јањић, посетио је баку из Новог Милошева која се тешко креће и уручио јој поклон пакете.

Посета породици Милетић

Општински одбор Српске напредне странке Нови Бечеј свакодневно ради на директној комуникацији са грађанима, како би саслушао и помогао при решавању проблема.
Заменик председника ОО СНС Нови Бечеј, Ранко Јањић, посетио је Душанку Милетић, храбру младу жену која је последњих 8 година у колицима.

Наставља се пријем грађана

Данас је председник ОО СНС Нови Бечеј, Саша Максимовић, са својим сарадницима, примао грађане и разговарао са њима. „Наставили смо са пријемом грађана после дуже паузе због корона вируса. Пријем ће надаље бити једном или два пута недељно у зависности од броја грађана који желе да поразговарамо.

Акција МО Врањево и БМ 19 у Новом Милошеву

Првог дана викенда, активисти Општинског одбора Српске напредне странке Нови Бечеj, Месног одбора Врањево, организовали су се како би уредили део око садница које су млади активисти посадили у оквиру пошумљавања.

Акција МО Бочар

Акцију уређења центра села Бочар спровели су активисти ОО СНС Нови Бечеј, МО Бочар.
"Организовали смо се како би уредили центар нашег места. Желимо да личним примером покажемо да је уређена и здрава животна средина приоритет", изјавили су активисти МО Бочар.

Акција МО Кумане

Општински одбор СНС Нови Бечеј, МО Кумане, организовали су акцију уређења четири локације у Куману.
У акцији чишћења учествовали су активисти МО Кумане.

Pages