Вести

Акција БМ 20

У суботу, 03. априла 2021. године, активисти Општинског одбора Српске напредне странке Нови Бечеј, БМ 20, искористили су леп дан како би узели учешће у акцији чишћења и уређења око тржног центра у Новом Милошеву.

Акција озелењавања јавних површина

Општински одбор Српске напредне странке Нови Бечеј у организацији четири Месна одбора, данас је организовао акцију озелењавања зелених јавних површина.
Активисти СНС посадили су саднице брезе на простору гробља и на улазу у Ново Село.

Посета Милеви Умићевић

Данас је 99. рођендан најстаријој чланици СНС-а, госпођи Милеви Умићевић из Бочара. Заменик председника ОО СНС Нови Бечеј, Ранко Јањић, посетио је госпођу Умићевић, и том приликом у име ОО СНС Нови Бечеј уручио јој пригодан поклон и слику председника Александра Вучића.

Посета породици Лукић

Општински одбор Српске напредне странке Нови Бечеј свакодневно ради на директној комуникацији са члановима и другим суграђанима.

Посета породици Милетић

Општински одбор Српске напредне странке Нови Бечеј свакодневно ради на директној комуникацији са грађанима, како би саслушао и помогао при решавању проблема.

Саопштење ОО СНС Нови Бечеј

Молим све људе да се не излажу опасности и не супротстављају варварским, хулиганским групама које су ових дана подстакнуте из најмрачнијих центара моћи, којима не одговара напредак Србије и на најбруталнији начин покушавају да дестабилизују нашу земљу.

Подела промотивног материјала

Активисти и кандидати за одборнике Општинског одбора Српске напредне странке Нови Бечеј су разговарали са својим суграђанима на штанду организованим на пијаци у Новом Бечеју.

Потпредседник Српске напредне странке Миленко Јованов, посетио је Општински одбор СНС Нови Бечеј

Потпредседник Српске напредне странке Миленко Јованов, посетио је Општински одбор СНС Нови Бечеј, са циљем да са присутним члановима странке међу којима су били и председник ОО СНС-а Нови Бечеј, Саша Максимовић, заменици председника ОО СНС Нови Бечеј, Ранко Јањић и Матија Ковач, и други страначки функционери, као и

Pages