САОПШТЕЊЕ ПОВОДОМ ОПТУЖБИ МИЛИВОЈА ВРЕБАЛОВА О ДВОРЦУ ХЕТЕРЛЕНД

Српска напредна странка обећала је грађанима Новог Бечеја да неће прикривати ничије трагове лошег вођења. Ни општине ни покрајине. Интересује нас где је отишао новац који је исплаћен инвеститору за адаптацију дворца Хетерленд у Бочару за радове које није извршио а требао је? Извођач радова није поштовао уговорне обавезе и због тога је уговор раскинут. Рок за извођење радова је пробијен, радови нису извршени а претплаћени су- на основу онога што је до сада утврђено чак 15 милиона динара.

Српска напредна странка не жели да утиче ни на који начин на преткривични поступак који је у току и апелује на истражне органе да поштено раде свој посао. 2015 године инвеститор је покушао да незаконито уђе у дворац и заврши радове како би прикрио трагове свог нерада и о томе су обавештени надлежни истражни органи a истрага је у току.

На жалост у општини Нови Бечеј видљиви су трагови пропалих пројеката и лошег вођења Демократске странке због чега грађани Новог Бечеја још увек испаштају. Врхунац безобразлука је прозивање Српске напредне странке од стране Бојана Пајтића и ДС-а за заустваљање пројекта који нису завршили пет година због ситних техничких детаља којим они називају нестанак милиона евра.