САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОО СНС НОВИ БЕЧЕЈ

Општински одбор Српске напредне странке Нови Бечеј најоштрије осуђује понашање опозиције у Скупштини Србије. Окупљени око коалиције „Србија против насиља”, поново демантују властите принципе политике које наводно заступају и од највишег законодавног дома државе праве циркус. Највећи српски тајкун, Драган Ђилас, није заговорник парламентарног понашања! То је доказао и овај пут када је на конститутивној седници Народне скупштине Републике Србије вређао посланике са листе Александар Вучић - Србија не сме да стане.
Српска напредна странка ће увек бити ту као стуб одбране нормалних вредности у Србији и у томе нас не може зауставити нити један насилник, јер поверење које нам пружају грађани нам говори да смо на правом путу и да вођени политиком председника Александра Вучића и даље представљамо једину политичку опцију која доноси бољу будућност за грађане Србије. Општински одбор Српске напредне странке Нови Бечеј најоштрије осуђује овакво понашање опозиције, јер се примитивизам и дивљаштво у Народној скупштини не могу и не смеју толерисати.
ОО СНС Нови Бечеј