Вести

Акција МО Врањево и БМ 19 у Новом Милошеву

Првог дана викенда, активисти Општинског одбора Српске напредне странке Нови Бечеj, Месног одбора Врањево, организовали су се како би уредили део око садница које су млади активисти посадили у оквиру пошумљавања.
Заједно са активистима, акцију је подржао и Владимир Давидовић, повереник МО Врањево, који је истакао значај организације овог вида активности.
"Ми смо се данас организовали како бисмо извадили дрвене стубиће који су придржавали саднице док су биле мале. Такође, скинули смо и заштитну мрежу око садница која их је штитила од глодара. Веома је важно да се води рачуна о животној средини, те да један акценат свакако буде на пошумљавању", поручио је Давидовић.
Такође, активни су били и активисти БМ 19 у Новом Милошеву, који су спровели акцију уређења дечијег игралишта. У складу са епидемиолошким мерама офарбан је мобилијар на дечјем игралишту, уређен и покошен простор око истог.
„Овом акцијом желели смо допринети да игралиште буде још уређеније. Свакако ћемо и у наредном периоду наставити да реализацијом оваквих и сличних акција", истакао је заменик председника ОО СНС Нови Бечеј, Ранко Јањић, који је са члановима и активистима учествовао у овој акцији.
Средства за реализацију акције обезбеђена су личним донацијама чланова странке.