Вести

Потпредседник Српске напредне странке Миленко Јованов, посетио је Општински одбор СНС Нови Бечеј

Потпредседник Српске напредне странке Миленко Јованов, посетио је Општински одбор СНС Нови Бечеј, са циљем да са присутним члановима странке међу којима су били и председник ОО СНС-а Нови Бечеј, Саша Максимовић, заменици председника ОО СНС Нови Бечеј, Ранко Јањић и Матија Ковач, и други страначки функционери, као и присутним симатизерима пренесе смернице и циљеве главног одбора председништва СНС и да поразговара о току предизборне кампање.
Миленко Јованов је, обраћајући се активистима, пре свега нагласио колико су предстојећи избори и на локалним и на парламентарним изборима важни за наставак развоја Србије. Овом приликом је позвао све чланове и симпатизере СНС да се окупе око председника Александра Вучића и Српске напредне странке, и да на изборима покажемо оно што је чињеница у Србији , а то је да је СНС најјача и најорганизованија странка у Србији. Истакао је да тим који предводи СНС ОО Нови Бечеј изузетно добро обавља своју функцију и додао да таква организација гарантује сигуран успех у кампањи и рекао да му је веома драго када види да Општински одбор Нови Бечеј добро функционише, али да се мора темељно радити без опуштања.
Чланови ОО Нови Бечеј су изразили задовољство због посете високог званичника СНС, која представља одличну прилику за вођење разговора на тему унапређења рада ОО СНС Нови Бечеј и смерница у даљем раду.