Вести

Трећа изборна скупштина Општинског одбора Српске напредне странке Нови Бечеј

На седници треће изборне скупштине Општинског одбора Српске напредне странке Нови Бечеј која је синоћ одржана изабрано је ново руководство Српске напредне странке. За председника Општинског одбора изабран је досадашњи председник, Саша Максимовић.
На свечаној седници, поред многобројних чланова и симпатизера присуствовали су и чланови Извршног одбора Српске напредне странке, Милош Томић, Петар Јарић, као и кординатор испред Извршног одбора господин Милош Срећковић.
Пут развоја,раста и јачања Српске напредне странке у Новом Бечеју, од самог почетка па до данас, израсла је у највећу и најорганизованију, одговорну и јаку странку. Никада ни једна странка, ни један председнички кандидат није освојио толико гласова као наш председник Александар Вучић, на свим изборима на којима је могао да победи, Александар Вучић је победио и сваки пут више него убедљиво.
Избором новог Општинског одбора СНС-а у Новом Бечеју настављамо са јачим радом и бољим резултатима, а то ће бити и најбоља подршка председнику Александру Вучићу у време тешких борби које води за Србију и Косово и Метохију, за очување виталних, националних и државних интереса, независност земље економски и привредни просперитет за добробит свих грађана.